מטבח החוץ המודרני הוא פיתוח של הגריל המסורתי בו נהוג עד היום לבשל באוויר הפתוח ארוחות טעימות.
אך אין צורך להמשיך ולהגביל את עצמנו לגריל בלבד, ובאמצעות קולקציה מרשימה של אביזרים משלימים, ניתן להפוך את מטבח החוץ למטבח של ממש.
באמצעות טכנולוגיה מודרנית, חומרי גלם איכותיים ומלאכת תכנון נכונה, ניתן ליצור מטבח מאובזר למדי בחלל החוץ, אשר יתאים באופן נכון ומדויק לרצונות ולשאיפות שלנו, ויספק לנו חוויה יוצאת דופן.
באופן הזה מתאפשר מלאכת בישול מלאה במטבח החוץ, אשר הופכת לחוויה נעימה הממזגת טבע ויוקרה, בישול ואירוח.
התשובה הראויה ביותר לשאלה זו תהיה, השמים הם הגבול.
אמצעים טכנולוגיים מודרניים מאפשרים לשלב כל אלמנט במטבח החוץ, עד שניתן ממש להפוך את מטבח החוץ ליחידת המטבח העיקרית ולהסב אליה את כל פעילות הבישול.
עם זאת, זה לרוב אינו המקרה, ומטבח החוץ עדיין נותר משני למטבח הפנים והדרישות ממנו הן מוגבלות יותר – אך ישנם מספר גורמים שעשויים לייעל באופן משמעותי את הפעילות במטבח החוץ וכך להעשיר את חווית השימוש בו: